Bon Jovi otvara treći restoran za siromašne: Naša misija je da rješavamo pitanja gladi i beskućnika

Ne morate brinuti ako ne možete platiti.


Popularni pjevač Jon Bon Jovi i njegova supruga Dorothea, bračni par sa srcem i dušom, službeno su otvorili svoj treći volonterski restoran. JBJ Restoran sa dušom otvoren je na Sveučilištu Rutgers u Newarku 22. siječnja ove godine, piše themindunleashed.

Soul Kitchen” je naziv neprofitne organizacije kojom upravlja Fondacija JBJ, koju muzičar vodi, a koja nosi njegove inicijale.

 

Misija restorana u kampusu je pružiti uslugu studentima koji se suočavaju sa financijskim problemima i ne mogu si priuštiti obrok. Više od 75% od 36.000 studenata preddiplomskog studija prima financijsku pomoć, navodi se na web stranici sveučilišta.

Kuhinja JBJ Restoran s dušom nudi svježe pripremljen obrok u tri slijeda, a korisnik ne mora brinuti o računu ako nije u mogućnosti platiti. Da korisnici usluge ne bi bili stigmatizirani pitanjima koja se odnose na njihov socijalni status, poslužitelji u restoranu neće znati jesu li korisnici platili svoj obrok zahvaljujući sustavu „plati unaprijed“ i volonterskom sustavu koji se koristi.

Prvi od restorana otvorio je vrata u listopadu 2011. godine u New Jerseyju, gradu u kojem je rođen Bon Jovi i po kojem je imenovao svoj četvrti album objavljen 1988. godine. Drugi restoran otvoren je 2016. godine u blizini rijeke Toms, područja koje je pogodio uragan Sandy koji je potresao zemlju 2012. godine. “Naša misija je oduvijek bila da pozitivno utječemo na promjene i rješavamo pitanja gladi i beskućnika”, rekao je pjevač.

Prevela Magda Ivanov|medjugorje-info.com


 1,172 total views,  2 views today

Komentar

0 Komentara

  Nema komentara!

  Trenutno nema komentara, ali vi možete biti prvi koji će ostaviti komentar za odabranu objavu.

  Postavite odgovor

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  *

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.