Vijesti

Bog te ne stvara za minimum

Bog te ne stvara za minimum, za mrvice života, Bog te stvara za njegovu puninu.


Da otvoriš svoje ruke i srce i kreneš u svijet, bez obzira što postoje bezbrojne mogućnosti da budeš izigran, prevaren, ismijan i izdan. Bog te stvara za maksimum, da iskoristiš sve svoje talente, da pokažeš sve svoje mogućnosti, da živiš život u izobilji otvoren potrebama svoje braće i sestara, a ne u povlačenju u sebe, u zatvorenosti za ljubav.

Bog te ne stvara za minimum, Bog te stvara da se ne bojiš poteškoća i zapreka, da ih shvatiš kao izazov koji te vodi naprijed i pomaže ti da otkriješ snagu, da razviješ strpljivost, da izgradiš pouzdanje u druge i sebe, a prije svega u Njega. Bog te ne stvara za minimum, Bog ti daje svaki novi dan da dadeš nešto više od sebe, da kreneš u njega radosnije, da se više približiš svojim bližnjima, prepoznajući u njima one koje ti Bog šalje.

Bog te ne stvara za minimum, stvara te da pustiš ono što je prošlo, i da prihvatiš ono što dolazi. Bog te poziva da širiš ljubav i istinu, ono što ovome svijetu koji je naučio živjeti u lažima i želji za osvetom tako snažno treba. Bog te ne stvara za minimum, Bog ima za tebe plan kojim trebaš donijeti promjenu u ovaj svijet, plan da doneseš mir onima koji ga trebaju, radost onima koji žive bez nje, i nadu onima koji su je izgubili.

Bog te ne stvara za minimum, Bogu si potreban za velike stvari. Ali prvo moraš ostaviti svoju lađu žalu i krenuti u neizvjesno, krenuti za Onim koji je sam put, istina i život. Snaga za koju misliš da ti nedostaje doći će čim se osloniš na njega i čim povjeruješ u njegova obećanja. Samo pobjedi svoj strah i kreni u novi dan sa saznanjem da sve što ti treba Bog će ti dati samo ako se osloniš na njega i povjeruješ njemu.

 

 


Autor: Mario Žuvela

 

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Jesi li se ikada zapitao, onako iskreno, kome pripadaš? Kome…