Bog te ne stvara za minimum

Bog te ne stvara za minimum, za mrvice života, Bog te stvara za njegovu puninu.


Da otvoriš svoje ruke i srce i kreneš u svijet, bez obzira što postoje bezbrojne mogućnosti da budeš izigran, prevaren, ismijan i izdan. Bog te stvara za maksimum, da iskoristiš sve svoje talente, da pokažeš sve svoje mogućnosti, da živiš život u izobilji otvoren potrebama svoje braće i sestara, a ne u povlačenju u sebe, u zatvorenosti za ljubav.

Bog te ne stvara za minimum, Bog te stvara da se ne bojiš poteškoća i zapreka, da ih shvatiš kao izazov koji te vodi naprijed i pomaže ti da otkriješ snagu, da razviješ strpljivost, da izgradiš pouzdanje u druge i sebe, a prije svega u Njega. Bog te ne stvara za minimum, Bog ti daje svaki novi dan da dadeš nešto više od sebe, da kreneš u njega radosnije, da se više približiš svojim bližnjima, prepoznajući u njima one koje ti Bog šalje.

Bog te ne stvara za minimum, stvara te da pustiš ono što je prošlo, i da prihvatiš ono što dolazi. Bog te poziva da širiš ljubav i istinu, ono što ovome svijetu koji je naučio živjeti u lažima i želji za osvetom tako snažno treba. Bog te ne stvara za minimum, Bog ima za tebe plan kojim trebaš donijeti promjenu u ovaj svijet, plan da doneseš mir onima koji ga trebaju, radost onima koji žive bez nje, i nadu onima koji su je izgubili.

Bog te ne stvara za minimum, Bogu si potreban za velike stvari. Ali prvo moraš ostaviti svoju lađu žalu i krenuti u neizvjesno, krenuti za Onim koji je sam put, istina i život. Snaga za koju misliš da ti nedostaje doći će čim se osloniš na njega i čim povjeruješ u njegova obećanja. Samo pobjedi svoj strah i kreni u novi dan sa saznanjem da sve što ti treba Bog će ti dati samo ako se osloniš na njega i povjeruješ njemu.

 

 


Autor: Mario Žuvela

 

 2,722 total views,  4 views today

Komentar

0 Komentara

  Nema komentara!

  Trenutno nema komentara, ali vi možete biti prvi koji će ostaviti komentar za odabranu objavu.

  Postavite odgovor

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  *

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.