Vijesti

Bog nudi divno obećanje svima koji su snosili krivicu grijeha i obećava da se više neće sjećati vašeg prošlost što ste prije bili

Što god radio u životu, uvijek se možeš pozvati na ovo

Kakva god bila vaša prošlost, Bog vas više ne gleda kao što ste jednom bili. Bog nudi divno obećanje svima koji su snosili krivicu užasnih grijeha:

čija su djela bila umrljana smradom pakla;
koji su zlostavljali svoje tijelo alkoholom, drogom, perverzijama, bludom;
koji su zaprepašteni kad se sjete kako su bili blizu da naglavce padnu u pakao.
Božje obećanje njima je da mogu Sudnjega dana stajati s velikom radošću i bez imalo straha.

On jamči:

Budu l’ vam grijesi kao grimiz, pobijeljet će poput snijega; kao purpur budu li crveni, postat će kao vuna” (Iz 1,18).

Kakva god bila vaša prošlost, Bog vas više ne gleda kao što ste jednom bili. Umjesto toga, promijenjeni ste u njegovu dragocjenu, ljupku, besprijekornu zaručnicu. On čeka na vašu nazočnost na nevjerojatno radosnoj svadbi.

Bi li zaručnik, očekujući svoj dan vjenčanja, iznenada optužio svoju zaručnicu za pokvarenost? Nijedan zaručnik to ne bi učinio. Možda se pitate: “Ali zar neće Isus suditi svu grješnost?” Da, hoće. Ali Krist kojega ćete susresti onoga dana isti je Krist koji vam je oprostio, pozvao vas, otkupio svojom vlastitom krvi, očistio i posreduje za vas sve ove godine.

Dok budete stajali pred Isusom, vidjet ćete ga kao svog muža, svoga otkupitelja, svoga prijatelja, svoga odvjetnika, svoga zagovornika. I, u tom trenutku, stajat ćete potpuno u njemu, bez mane, bez mrlje ili bore, sveti i besprijekorni.

“Vas koji ste zbog prekršaja i neobrezana svoga tijela bili mrtvi, oživi zajedno s njim; oprosti nam dobrohotno sve prekršaje” (Kol 2,13).

Bog je ljubav i pun milosti oprosti će ti svaku tvoj grijeh ako dođeš i pokaješ se iskreno, On je život novi koji ti daje.

www.rastimo u vjeri.com


David Wilkerson, novizivot.net

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
„Dobri Bog ponekad, osobito prilikom polaganja ruku, zahvaća tijelo i…