Crkva u svijetu

Blažena Marija je zaplakala i ostavila jednu tužnu poruku svijetu iz Japana :Mjesto gdje nebo plače ljudsku krv zbog boli ljudi

Toliki je grijeh nastao u svijetu da je Blažena Marija zaplaka i ostavilo jednu poruku i to ne bilo kakvu nego tužnu zbog grijeha u svijetu koji vlada.

Poziva da se vrate njezinom sinu Isus jel vrijeme isteče, a Krist dolazi po svoju crkvu uskoro dali si spreman za to? Suze da Marija plaće je znak što se ima uskoro dogoditi a ne slušamo kad nas poziva na obraćenje njezinom sinu Isus.

Neka huči more i što je u njemu, krug zemaljski i stanovnici njegovi! Rijeke nek plješću rukama, zajedno s njima nek se brda raduju!  Jer Jahve dolazi, dolazi suditi zemlji. Vladat će krugom zemaljskim po pravdi i pucima po pravici. (Psalam 98)

Naime mjesto u Japanu zove se  Akita na sjeveru Japana postalo je poznato u svijetu sredinom sedamdesetih godina prošloga stoljeća i to po kipu Majke Božje koji plače ljudskim suzama i lije ljudsku krv. U razdoblju od 28. lipnja do 29. srpnja 1973. godine kipu Gospe krvario je desni dlan, a u razdoblju od 4. siječnja 1975. do 15. rujna 1981. godine kip Gospe je u Akiti lio je suze 101 put.

Nije loša ideja za nas ovaj dan, ovaj tjedan, ovaj mjesec, da svaki dan ponovimo riječi anđela

Dok prelazimo s Marijinog mjeseca na Mjesec Presvetog Srca Isusova, potrebno je navesti poruku anđela tada gluhoj redovnici sestri Agnes Sasagawi u Akiti u Japanu.

“Današnji svijet ranjava Presveto Srce Našega Gospodina svojim nezahvalnostima i grijesima”, piše (5. srpnja 1973., oko tri sata ujutro). „Marijine rane su mnogo dublje i žalosnije od tvojih. Hajdemo se zajedno pomoliti u kapelicu,”.  Idemo i mi, zajedno.

I na oltaru, s desne strane, Marijin kip također progovara redovnici, koja je tada trpjela prodornu stigmatsku bol u jednoj od svojih ruku.

Marija joj je u ovoj prvoj poruci rekla: „Molite se za naknadu za grijehe ljudi. Izgovaraš li dobro molitvu Sluškinja Euharistije? Onda, izmolimo to zajedno.”

Kad je sestra Sasagawa došla do riječi: “Isus prisutan u euharistiji”, anđeo, koji se pridružio redovnici i Blaženoj Majci u molitvi, prekinuo ju je i rekao: “Istinski prisutan. Od sada ćete dodavati istinski.”

Tri su glasa tada zajedno molila:

Presveto Srce Isusovo, istinski prisutno u Svetoj Euharistiji, posvećujem svoje tijelo i dušu da budu potpuno jedno s Tvojim Srcem, svaki čas žrtvovan na svim oltarima svijeta i dajući hvalu Ocu moleći za dolazak Njegova Kraljevstvo.”

Nije loša ideja za nas ovaj dan, ovaj tjedan, ovaj mjesec, da svaki dan: molimo ovu molitvu.

“Ne molite se samo zbog svojih grijeha, već kao nadoknadu za grijehe svih ljudi”, da ponovimo, citirajući anđela, primjenjujući to na naše vlastito vrijeme.


Izvor: Vjera / Autor: Rastimo u vjeri

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
"Jedna od najvećih potreba Crkve jest braniti se od zla…