Don Anđelko Kaćunko

BLAGDANSKA ČESTITKA DON ANĐELKA KAĆUNKA (Video)

Poslije četrdesetodnevnog pojačana prakticiranja posta, molitve i dobročinstva dolazimo do slavlja Gospodinova Uskrsnuća.


Do temelja kršćanstva.
Jer, kako nam posvješćuje Biblija, da Krist nije uskrsnuo bilo bi uzaludno moje pisanje i propovijedanje, uzaludna bi bila i vaša vjera…!

Hvalospjev Uskrsnoj svijeći kaže da je jedino noć bila svjedokom toga događaja, i zato je proglašava blaženom! Francuski pisac Paul Tournier (u sjajnom djelu “Učimo starjeti”) ističe poveznicu ljudskog tijela i misterija uskrsnuća, naglasivši da se to jasno pokazuje u izvješćima o Isusovu povijesnom uskrsnuću, jedinom temelju vjere, jedinom svjetlu koje osvjetljuje.

Zato nakon završetka Korizme, unatoč nastavku domaće krize i globalnom sijanju straha, možemo Pobjedniku smrti radosno klicati Aleluja i pjevati Slava Bogu na visini i na zemlji mir ljudima dobre volje!
Želim da Božji blagoslov obasja vaš život i Uskrsnuli vas potpuno prožme svojom vječnom radošću da oko sebe možete širiti ljubav, dobrotu, optimizam, nadu i vedrinu, jednom riječju – život!

Neka je sretan i blagoslovljen Uskrs dragim čitateljima i svim dobrohotnim posjetiteljima portala https://rastimo-u-vjeri.com/


Vaš Don Anđelko Kaćunko

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Brojni su svjedoci vidjeli uskrslog Isusa nakon Uskrsnuća. Svi znaju…