Biblijska proročanstva o KRVAVOM MJESECU kao znaku posljednjeg vremena!

Pozvani smo otvorenim očima kao i srcem pratiti znakove vremena!

U petak 27. srpnja 2018. dogodit će se najduža pomrčina Mjeseca u ovom stoljeću, koja će biti vidljiva iz naših krajeva.

U posljednje vrijeme svjedoci smo čestih pomrčina mjeseca i sunca, a s obzirom na to da smo pozvani pratiti znakove vremena koji će se po biblijskim riječima događati i preko nebeskih tijela, donosimo tri biblijska proročanstva koja nam ukazuju da pomrčine mjeseca i Sunca mogu imati u drugu poruku, osim one astronomske.

Poruku o posljednjim vremenima, posebice, jer su svi drugi znaci koji nas upozoravaju na dane nevolje, već ispunjeni.

Joel je živio između 9. i 5. stoljeća pr. Kr. Ne zna se točno vrijeme. U to vrijeme je i nastala ta proročka knjiga, koja je upućena pripadnicima naroda Kraljevstva Juda iz kojeg je bio i Joel.

Sunce će se prometnut’ u tminu a mjesec u krv, prije nego svane Jahvin dan, velik i strašan (Joel, 3:4)”.

Poklapa se i s Ivanovim proročanstvom Otkrivenje jer u Otkrivenju 6:12 piše: “I vidjeh kad otvori šesti pečat, i gle, zatrese se zemlja vrlo, i Sunce posta crno kao vreća od kostrijeti, i Mjesec posta kao krv.”

Isus Krist je pak rekao da će u dane koji će prethoditi njegovu dolasku mjesec izgubiti svoju svjetlost: U dane poslije te nevolje sunce će pomrčati i mjesec svoju svjetlost izgubiti, Zvijezde će padati s neba i sile se nebeske pokrenuti. (Marko 13,24).

Na drugom mjestu Isus također spominje znakove neba kao znakove vremena koji će prethodi Njegovu slavnu dolasku pa kaže:

Ustat će narod na narod, kraljevstvo na kraljevstvo. Jaki potresi bit će posvuda, bit će glad i kuga. Strahote i veliki znaci pojavit će se na nebu. (Luka 21, 11)

Zanimljivo, ali velikoj svetici svetoj Faustini Kowalskoj Isus je rekao da će prije nego dođe ostaviti svoj znak upravo na nebu:

“Piši sljedeće: Prije nego što dođem kao Pravedni sudac, doći ću kao Kralj milosrđa. Prije nego što započne Dan pravednosti ljudima dat će se sljedeći znak na nebu: sve svjetlo na nebu ugasit će se i bit će velika tama na cijeloj zemlji. Onda će se pojaviti znak križa na nebu i iz svih otvora, gdje su bile probijene ruke i noge Spasiteljeve, izvirat će velike svjetlosti, koji će neko vrijeme osvjetljavati zemlju. To će se dogoditi kratko prije Sudnjeg dana.”

Dakle, Isus nam jasno govori o znakovima vremena koje možemo pratiti po znakovima neba. Stoga ove rijetke astronomske pojave koje impresioniraju astronome i običan puk željan lijepog prizora mogu biti i puno više od toga: poziv na obraćenje jer približilo se kraljevstvo nebesko!

 

Autor: vjera

3,203 total views, 3 views today

Komentar

0 Komentara

  Nema komentara!

  Trenutno nema komentara, ali vi možete biti prvi koji će ostaviti komentar za odabranu objavu.

  Postavite odgovor

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  *

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.