Obavijest

Aplikacija “Klikom do molitve” od sada na sedam jezika

Službena platforma Papine Svjetske molitvene mreže od sada je na sedam jezika.
To je sredstvo za molitvu na Papine nakane u zajedništvu s mnogim drugim ljudima u svijetu.


Aplikacija Click to pray – Klikom do molitve pokrenuta je danas u Tajvanu na tradicionalnom kineskom jeziku. Aplikacija je pokrenuta na stadionu Yunlin County Stadium tijekom završnog slavlja četvrtog nacionalnog euharistijskog kongresa u Tajvanu kojem je predsjedao Papin posebni izaslanik, kardinal Fernando Filoni, prefekt Kongregacije za evangelizaciju naroda, javlja Vaticannews.

Stranica www.clicktopray.org sada nudi sadržaj na sedam jezika: španjolskom, engleskom, talijanskom, francuskom, portugalskom, njemačkom i tradicionalnom kineskom, te obuhvaća Papin osobni profil u koji su uključene njegove nakane i molitve za Crkvu.

Na toj su internet stranici tri rubrike: Molite s Papom s molitvenim nakanama za svaki mjesec koje je izabrao Papa; Molite svaki dan u kojoj je osigurano praćenje u molitvi tijekom tri različita trenutka u danu: ujutro, poslijepodne i navečer. Na kraju, tu je Molite u mreži, prostor u kojem korisnici mogu podijeliti svoje molitve i moliti jedni za druge.

U tom posljednjem odjeljku nalazi se osobni profil pape Franje koji je pokrenut 20. siječnja, nakon molitve Anđeoskog pozdravljenja. Aplikacija Click To Pray može se preuzeti operativnim sustavima android i ios.

Poslanje Papine Svjetske molitvene mreže je moliti zajedno s Crkvom. Osnovana je 1844. godine kao
Apostolat molitve koji je prisutan u 98 zemalja i u njemu sudjeluje više od 35 milijuna katolika.


Autor: KT

(Visited 110 times, 1 visits today)

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Papa Franjo u propovijedi tijekom mise u Domu Sv. Marte…