Međugorje

Analize pokazale: Kip Uskrslog Isusa u Međugorju lije ljudske suze!

Mnogi ovo ne znaju


Kip Uskrslog Isusa koji se već godinama nalazi se iza crkve svetog Jakova, još je jedno od međugorskih čudesa jer od kada je postavljen ovaj kip neprestano  na predjelu koljena ispušta tekućinu, kap po kap. On kapati nikada ne prestaje. Mnogi kažu da je u pitanju kondenzacija, međutim ne znaju da  do sada niti jednom znanstvenom metodom nije objašnjeno kako se ta ‘kondenzacija’ događa, ali su analize zato pokazale da tekućina koja se slijeva nije obična, ona je istovjetna LJUDSKIM SUZAMA.  Iako skromni međugorski fratri uvijek napominju kako tome ne bi trebali pridavati veliku pažnju, Uskrsli kip je zbog tekućine koja neprestano kapa postao mjesto hodočasničkih okupljanja koji kip rado posjećuju i pred njim se mole. U dugim redovima stoje s rupčićima kako bi prikupili u rupčić koju kap, a po tim kapima dogodila su se i brojna ozdravljenja.

Najmoćnije je ono  o slijepoj djevojčici kojoj su ozdravile oči u trenutku kada ih je namazala vodom koja teče iz koljena Uskrslog Isusa. Tada 16. godišnja djevojčica rođena je s trajnim oštećenjem vida.

Evo što se dogodilo : ‘Došle smo do crkve, a ona mi je rekla da osjeća da joj se nešto događa s očima. Vratili smo se ponovno do Isusa i ponovno joj namazali oči. Nakon tjedan dana smo otišli na pregled kod doktorice i s njezinim očima je sve bilo u redu’, rekla je majka Nena Mucak.

Ovaj kip djelo je slovenskog kipara Andreja Ajdiča, a tekućina istovjetna ljudskim suzama  počela je teći odmah nakon postavljanja.

Izvor: Dnevno.hr


(Visited 116 times, 4 visits today)

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Zlatko Sudac, Kaže mi jedan čovjek: "Velečasni, samo da kupim…