FRA IVO PAVIĆ

„ALKOHOL ne rješava PROBLEM! Problem rješava…“ – fra Ivo Pavić

   „Neumjerenost u jelu i piću“ je jedan od sedam glavnih grijeha. Alkohol je jedan od najučestalijih razloga za brojne smrti na cestama. Nažalost, razorio je i, razara, brojne obitelji, alkohol i nasilje u obitelji idu „ruku pod ruku“. Ljudi su ranjeni, čovjek je ranjen i, ne zna kako „pokrpati“ svoje rane, duševne rane i, tada poseže za onim što mu je najdostupnije a to je alkohol.

Da li vi vjerujete u Gospodina? Da li molite? Da li idete na svetu Misu? Bez obzira na sve to, bez obzira kojoj religiji pripadate i u što vjerujete, nakon tjelesne smrti stati će te pred Gospodina. U to budite uvjereni 100 %.

Ono što je bitno da razumijete, koliko možete i koliko prihvaćate, da je čovjek tjelesno, psihološko i duhovno biće. Ako vi zanemarujete duhovni aspekt svog bića i, ignorirate ga, tada će patiti vaše cjelokupno biće. Rane koje dobivate, nažalost, svakodnevno, osobito ako se radi o svađama, pogotovo obiteljskim, vi će te biti povrijeđeni, i to će u vama stvoriti ranu. Ako ta rana biva „upaljena“, kao što se npr. zub upali i krene raspadati, tada dobivate ružan zadah, tako i rana u vama. Jednostavno krenete mrziti, ulaziti u neprestane svađe, svi su krivi oko vas, i uz sve to zalijevate alkoholom „da bude lakše“, da „otupi onu bol iznutra“, ali, kad pijanstvo prođe, s manje ili više posljedica, rane ostaje i bivaju sve veće.

Bol će prestati i, biti zaliječena SAMO ako dođe liječnik i zaliječi tu bol, a to je samo jedan i jedini ISUS KRIST, SIN BOGA ŽIVOGA. Tomislav Ivančić je izrazito naglasio o duševnim i unutarnjim ranama: „U naše rane može ući samo Isus Krist. On je liječnik koji to jedini može izliječiti. Samo On može ući, izliječiti i „zakrpati“ ranu“. Naš dragi fra Ivo Pavić više puta je opominjao na duhovnim obnovama o problemu alkoholizma. Fra Ivo: „ALKOHOL ne rješava PROBLEM. Nego ISUS KRIST rješava PROBLEM. Znači, moraš zavapiti Isusu. Isus je spreman da te OSLOBODI OD ALKOHOLA. Ako mu zavapiš, ako budeš iskreno molio, sigurno. Ključ, rješenje je ISUS KRIST IZ NAZARETA!“

  Draga braćo i sestre u Kristu, potičem vas, od srca, da se pomolite za časne sestre, svećenike, biskupe, kardinale, papu Franju. Potičem vas, da se od srca zahvalimo, našoj dragoj Mariji Pomoćnici kršćana i milosrdnom Isusu, što nam ih šalju.

Video:

Fra Ivo Pavić – Molitva Otklinjanja (oslobođenja,ozdravljenja )

 

MOLITVA ZA OSLOBOĐENJE / don Josip Radić

 

ISUSE, UZDAMO SE U TEBE!

Marijo Pomoćnice kršćana, moli za nas!
Gospe Fatimska, moli za nas!

Gospe Lurdska, moli za nas!

Sveti Josipe, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Mihovile, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Gabrijele, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Petre, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Ivane Bosco, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Ljudevite Montfortski, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Ivane Pavle II., u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Franjo Asiški, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Benedikte, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Ivane od Križa, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Antune Padovanski, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveta Faustino Kowalska, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Padre Pio, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Leopolde Mandiću, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Ignacije Loyolski, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Dominiče, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Dominiče Savio, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Blažena Aleksandrino, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Blaženi Ivane Merz, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!


Tekst pripremio: Brat Ivan

(Visited 39 times, 18 visits today)

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
"Draga djeco! Vi imate veliku milost da ste pozvani na…