Alan Hržica održao drugi solistički koncert u Zagrebačkoj Tvornici Kulture

Alan Hržica, glazbenik duhovne glazbe održao je svoj drugi solistički koncert u prepunoj zagrebačkoj Tvornici Kulture.

‘Dečko iz kvarta s gitarom’, kako samog sebe često naziva zajedno sa svojim sjajnim bendom kojeg čine vrhunski glazbenici malokoga je jučer ostavio ravnodušnim. Bila je to vrhunska svirka i atmosfera nakon koje duhovnu glazbu nitko više neće moći niti u šali nazvati dosadnom i konzervativnom.

Tijekom koncerta publika je u jedan glas zajedno s Alanom pjevala njegove hitove ‘Dijete ponizno’, ‘Gledaj on te gleda’, ‘Čovjek sam grešan’ i druge s posljednjeg albuma ‘Nova stvorenja’.

Cjelokupnu čudesnu atmosferu u Tvornici dodatno su upotpunili sjajni gosti iznenađenja, Ana Rucner s kojom je izveo dvije pjesme te Marija Husar Rimac, Marko Kutlić i Tamara Perc.
Mnogi prisutni su nakon jučerašnje večeri slavljenja međusobno komentirali kako se osjećaju kao da su ujedno bili i na duhovnoj obnovi. Naposljetku spektakularnog događanja završnu meditaciju održao je pater Sebastian Šujević.

Alan je u posljednje dvije godine u Hrvatskoj i izvan nje imao više od 50 koncerata duhovne glazbe. Na svim nastupima redovito ga prati njegov sjajni bend kojeg čine glazbenici Mario Vidić, Goran Kovačić, Stjepan Habunek, Mario Klarić i Andrej Grozdanov.


Autor: Laudato

4,081 total views, 3 views today

Komentar

0 Komentara

  Nema komentara!

  Trenutno nema komentara, ali vi možete biti prvi koji će ostaviti komentar za odabranu objavu.

  Postavite odgovor

  <

  *

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  Hide Related Posts
  %d blogeri kao ovaj: