Alan Hržica održao drugi solistički koncert u Zagrebačkoj Tvornici Kulture

Alan Hržica, glazbenik duhovne glazbe održao je svoj drugi solistički koncert u prepunoj zagrebačkoj Tvornici Kulture.

‘Dečko iz kvarta s gitarom’, kako samog sebe često naziva zajedno sa svojim sjajnim bendom kojeg čine vrhunski glazbenici malokoga je jučer ostavio ravnodušnim. Bila je to vrhunska svirka i atmosfera nakon koje duhovnu glazbu nitko više neće moći niti u šali nazvati dosadnom i konzervativnom.

Tijekom koncerta publika je u jedan glas zajedno s Alanom pjevala njegove hitove ‘Dijete ponizno’, ‘Gledaj on te gleda’, ‘Čovjek sam grešan’ i druge s posljednjeg albuma ‘Nova stvorenja’.

Cjelokupnu čudesnu atmosferu u Tvornici dodatno su upotpunili sjajni gosti iznenađenja, Ana Rucner s kojom je izveo dvije pjesme te Marija Husar Rimac, Marko Kutlić i Tamara Perc.
Mnogi prisutni su nakon jučerašnje večeri slavljenja međusobno komentirali kako se osjećaju kao da su ujedno bili i na duhovnoj obnovi. Naposljetku spektakularnog događanja završnu meditaciju održao je pater Sebastian Šujević.

Alan je u posljednje dvije godine u Hrvatskoj i izvan nje imao više od 50 koncerata duhovne glazbe. Na svim nastupima redovito ga prati njegov sjajni bend kojeg čine glazbenici Mario Vidić, Goran Kovačić, Stjepan Habunek, Mario Klarić i Andrej Grozdanov.


Autor: Laudato

 4,426 total views,  2 views today

Komentar

0 Komentara

  Nema komentara!

  Trenutno nema komentara, ali vi možete biti prvi koji će ostaviti komentar za odabranu objavu.

  Postavite odgovor

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  *

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.