AJME, PONOVILO SE: Isus umnažao hranu u Ugandi!

Imali su hrane za pedeset djece, a nahranili više od 200 i nosili kućama

Jeste li ikada čuli za priču o umnažanju hrane? Čitali smo o tome u Bibliji, ali samo nekolicina nas je to doživjela. Jeste li se ikada zapitali da li se to događa i danas? Mi smo to nedavno gledali na vlastite oči u Ugandi!


Organizirali smo prehranu za 50-ero siročadi i očajnu siromašnu djecu u selu Kaliti u Ugandi gdje je smješten naš projekt “Field of Dreams”. Pojavilo se preko 200 gladne djece! Neki članovi iz našeg tima su plakali jer su znali da nema dovoljno hrane za svu djecu i da će neki morati otići gladni. Počeli smo moliti da Bog umnoži hranu.

SVAKO dijete se najelo do sita, preko 200 njih je bilo nahranjeno na obilnoj gozbi!! Ne samo oni, nego su i odrasli bili nahranjeni. Toliko je hrane ostalo da su je oni zapakirali i ponijeli sa sobom u svoje domove. Vidjeli smo to na naše vlastiti oči! Molim vas pogledajte naša dva YouTube videa i proslijedite ih prijateljima. Naš tim će također staviti svoje priče i slike na našu Facebook stranicu.

Imamo strast vidjeti nemoguće i oprezni smo da ne preuveličavamo naša iskustva. Ali htjeli smo ovo podijeliti jer smo vidjeli iz prve ruke. Svi u našem timu znamo da se nešto čudesno dogodilo tog dana. Bog je dobar i čini čudesne stvari kroz organizaciju “Show Mercy (Pokaži Milost)” u Ugandi. Postoje mnoge priče koje još nismo imali šansu podijeliti, ali ćemo izvještavati o novostima kako budemo imali vremena. Ovaj projekt smo nazvali “Polje Snova” jer ako vjerujete u nemoguće, nemoguće će se dogoditi. “Ako budemo gradili, On će se pojaviti”.

 

 


Izvor: novizivot.net/

3,365 total views, 3 views today

Komentar

0 Komentara

  Nema komentara!

  Trenutno nema komentara, ali vi možete biti prvi koji će ostaviti komentar za odabranu objavu.

  Postavite odgovor

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  *

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  %d blogeri kao ovaj: