AJME, LUDILO! I ITALIJA BUDI KRISTA U EUROPI: Vraćaju raspela na javna mjesta!

Europa se vraća svom izvoru!

Nakon što je posljednjih godina Europa pod pritiskom EU liberalne zvijeri počela micati križeve iz javnih ustanova, sve kako bi se odrekli svog identiteta i dosljedno se dodvorili ideji multikulturalizma, čini se kako se ipak nešto događa u srcima vladara pa neke države polako vraćaju Krista tamo gdje mu je i mjesto. U srce Europe koja je nastala na temeljima kršćanstva.

Prvo je Bavarska odlučila vratiti križeve na sva javna mjesta, a sada je i talijanska vlada poslala prijedlog zakona talijanskom parlamentu, sa zahtjevom da se križevi vrate na sva vidljiva mjesta u javne ustanove kao što su; škole, sveučilišta, zatvori, konzulati, veleposlanstva, javne službe i luke.

Osim što zakon predviđa da u svakoj ustanovi raspelo bude izloženo na javnom i vidljivom mjestu, zakon predviđa i kaznu od tisuću eura za njegovo nepridržavanje.

Prijedlog je u Italiji poslan od strane stranke Mattea Salvinija ministra unutarnjih poslova i zamjenika premijera koji se od početka izjasnio kao čovjek krunice, katolik koji želi vratiti Italiju svom izvoru – Kristu, što je naravno izazvalo ogromne duhovne potrese u Europi, a vjerujemo da ni ovaj zakon neće proći bez divljanja onih koji istinu o Kristu, istinu o kršćanskoj Europi ne mogu smisliti!

Prenosi portal: dnevno. hr/ Izvor: catholicnewsagency.com

 2,887 total views,  3 views today

Komentar

0 Komentara

  Nema komentara!

  Trenutno nema komentara, ali vi možete biti prvi koji će ostaviti komentar za odabranu objavu.

  Postavite odgovor

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  *

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.