Međugorje

Gospe kaže: U Čistilištu postoje različite razine; najniži je blizu pakla, a najviši se postupno približava nebu.

Dobro je nešto znati o čistilištu. U Bibliji čitamo da: “Tko ustraje do svršetka, bit će spašen (Mt 24,13). Treba spomenuti kako nije dovoljno započeti s Isusom živjeti, treba cijeli život s Njim i po Njegovim riječima živjeti. Potrebno je ustrajnosti i molitve. Piše u Bibliji: “Bdijte i molite da ne padnete u napast.” (Mk 14,38).


Evo što kaže Gospa o čistilicu vidjelici Mirjani:

Glede Čistilišta: “U Čistilištu postoje različite razine; najniži je blizu pakla, a najviši se postupno približava nebu. Prenosi portal  mysticpost.com

Ne na Dušni dan, nego na Božić, najveći broj duša napušta Čistilište. U Čistilištu ima duša koje se žarko mole Bogu, ali za koje se ne moli nijedan rođak ili prijatelj na zemlji.

Bog čini da imaju koristi od molitvi drugih ljudi.

Događa se da im Bog dopušta da se očituju na različite načine, u blizini svojih srodnika na zemlji, kako bi podsjetili ljude na postojanje Čistilišta i potaknuli njihove molitve da se približe Bogu koji je pravedan, ali dobar. Većina ljudi ide u Čistilište. Mnogi idu u pakao. Mali broj ide izravno u nebo.”

Mirjana je ispričala kako je tijekom godinu i pol dana primanja ukazanja iskusila majčinsku ljubav i intimu Gospe i pitala ju je zašto je Bog mogao tako “nemilosrdno” poslati grešnike u pakao zauvijek.

Međugorska poruka, 25. srpnja 2018

Draga djeco! Bog me pozvao da vas vodim k njemu jer On je vaša snaga. Zato vas pozivam da Mu se molite i da se u Njega pouzdate, jer On je vaše utočište od svakog zla koje vreba i odvodi duše daleko od milosti i radosti na koje ste svi pozvani. Dječice, živite Nebo ovdje na zemlji da vam bude dobro; i zapovijedi Božje neka budu svjetlo na vašem putu. S vama sam i sve vas ljubim svojom majčinskom ljubavlju. Hvala vam što ste se odazvali mom pozivu.

Na kraju vremena, kad Gospodin Isus ponovno dođe, čistilište će prestati postojati, jer će se sve duše unutar njega očistiti i njegova će svrha biti dovršena. Sve duše u čistilištu ući će u nebo i, kad to učine, čistilišta više ne će biti. Stoga, ako ikada uđete u čistilište, radujte se jer možete ići samo prema raju!


(Visited 106 times, 2 visits today)

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Dabi dug sveti bio u nama mi to moramo dopustiti…