Molitva za posvetu naroda Presvetomu Srcu Isusovu kroz Bezgrješno Srce Marijino

(Posveta se može moliti pojedinačno ili u skupini, pa se navodi u jednini i množini)

Svemogući, vjekovječni Bože, zahvaljujem(o) Ti i slavim(o) Te jer si me/nas stvorio na svoju sliku i postavio me/nas na ovu prelijepu planetu te si me/nas povjerio svojemu Sinu, Gospodinu Isusu Kristu, koji mi/nam je svojom mukom i smrću na Križu donio spasenje.

Gospodine Isuse Kriste, Sine živoga Boga, zahvaljujem(o) Ti što si mi/nam dao svojega Svetoga Duha da nad(a) mnom/nama bdije, vodi nas i usmjerava moj/naše život/živote prema Božjemu naumu. Gospodine Duše Sveti, združujući se sa svim ljudima na Zemlji, ja/mi Te usrdno molim(o), obnovi lice Zemlje prosvjetljujući moje/naša srce/srca svojom mudrošću da živim(o) u skladu s Božjom voljom, u ljubavi prema Bogu i bližnjima.

Gospodine Isuse Kriste, Spasitelju i Otkupitelju moj/naš, sada i ovdje, združujući se sa svim državnicima i državljanima Republike Hrvatske/Bosne i Hercegovine (imenujte Vašu zemlju), prihvaćam(o) Te za Gospodina i Kralja naše zemlje i posvećujem(o) sebe i svoju državu Tvojemu Presvetomu Srcu preko Bezgrješnoga Srca naše nebeske majke Marije. Molim(o) Te da vladaš nad(a) mnom/nama i našom zemljom svojim Svetim Duhom u pravednosti, skladu i napretku koji se ostvaruju našom poslušnošću Božjim zapovijedima, poštovanjem života i moralnim življenjem prema Božjoj Riječi, koja je zapisana u Svetomu pismu.

1x Oče naš, 1x Zdravo Marijo, 1x Slava Ocu.

 8,221 total views,  6 views today

Komentar

0 Komentara

  Nema komentara!

  Trenutno nema komentara, ali vi možete biti prvi koji će ostaviti komentar za odabranu objavu.

  Postavite odgovor

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  *

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.