Molitva za posvetu naroda Presvetomu Srcu Isusovu kroz Bezgrješno Srce Marijino

(Posveta se može moliti pojedinačno ili u skupini, pa se navodi u jednini i množini)

Svemogući, vjekovječni Bože, zahvaljujem(o) Ti i slavim(o) Te jer si me/nas stvorio na svoju sliku i postavio me/nas na ovu prelijepu planetu te si me/nas povjerio svojemu Sinu, Gospodinu Isusu Kristu, koji mi/nam je svojom mukom i smrću na Križu donio spasenje.

Gospodine Isuse Kriste, Sine živoga Boga, zahvaljujem(o) Ti što si mi/nam dao svojega Svetoga Duha da nad(a) mnom/nama bdije, vodi nas i usmjerava moj/naše život/živote prema Božjemu naumu. Gospodine Duše Sveti, združujući se sa svim ljudima na Zemlji, ja/mi Te usrdno molim(o), obnovi lice Zemlje prosvjetljujući moje/naša srce/srca svojom mudrošću da živim(o) u skladu s Božjom voljom, u ljubavi prema Bogu i bližnjima.

Gospodine Isuse Kriste, Spasitelju i Otkupitelju moj/naš, sada i ovdje, združujući se sa svim državnicima i državljanima Republike Hrvatske/Bosne i Hercegovine (imenujte Vašu zemlju), prihvaćam(o) Te za Gospodina i Kralja naše zemlje i posvećujem(o) sebe i svoju državu Tvojemu Presvetomu Srcu preko Bezgrješnoga Srca naše nebeske majke Marije. Molim(o) Te da vladaš nad(a) mnom/nama i našom zemljom svojim Svetim Duhom u pravednosti, skladu i napretku koji se ostvaruju našom poslušnošću Božjim zapovijedima, poštovanjem života i moralnim življenjem prema Božjoj Riječi, koja je zapisana u Svetomu pismu.

1x Oče naš, 1x Zdravo Marijo, 1x Slava Ocu.

4,525 total views, 3 views today

Facebook Comments

Admin

0 Comments

No comments!

There are no comments yet, but you can be first to comment this article.

Leave reply

<

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

%d blogeri kao ovaj: