Vlč. Zlatko Sudac – Isus nam je sve rekao i konkretizirao u dvije zapovijedi LJUBAVI. ISTETOVIRAJMO IH U SVOJA SRCA!

sudac

Čovjek koji zavrijedi svojim životom pakao, sigurno ga nije zavrijedio svojim djelima, nego svojim slobodnim, svjesnim i namjernim opredjeljenjem mimo Boga i Božjeg plana. Jer smo svi slobodna bića. Ako bi neka ljudska duša slobodno, svjesno i namjerno htjela otići u pakao, tada postaje ono što u paklu jest.

Ja uistinu, vezano za pakao kažem – u konačnom činu, nakon smrti, oči u oči kad se s Bogom nađem, kad vidim svu dimenziju i misterij postojanja života –  moje zadnje DA za Boga, ili NE Bogu, presudan je čin naše vječnosti.

Kome je SADA  više dano od njega će se više traži  i očekivati  i to stalno moramo imati na pameti jer se nećemo moči pravdati da nismo znali što činimo.

Isus nam je sve rekao i konkretizirao u dvije zapovijedi LJUBAVI. http://rastimo-u-vjeri.com/ucitelju-koje-mi-je-dobro-ciniti-da-imam-zivot-vjecni-mt-1916/

Ako ste voljeli, onda ste sve dobro činili. Ako niste, uzalud ste Boga molili. Jer Isus kaže: “Ovaj me narod ustima slavi, ali srce mu je daleko od mene.” I oni su Boga molili. Molili su Ga i dok su Ga razapeli.

Ljubav će, u konačnici, ostati jedina provjera ispravnosti našega života.

Portal: Rastimo u vjeri

2,818 total views, 10 views today

Admin

0 Comments

No comments!

There are no comments yet, but you can be first to comment this article.

Leave reply

<

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

%d blogeri kao ovaj: