VELIČANSTVEN DOGAĐAJ: Milijuni Poljaka izlaze na granicu moliti krunicu za spas domovine!

U čast Gospe fatimske i protiv islamizacije Europe!

Poljski biskupi pozvali su sve katolike da se pridruže veličanstvenoj molitvi na granici zemlje kako bi obilježili fatimsko stoljeće ali i molili za spas svoje zemlje! Organizatori ove molitve očekuju da će se 7. listopada u molitvi okupiti više od milijun ljudi. Događaj se zove ‘Ružarij na granici’. Simbolično, molitva se održava na blagdan Gospe od krunice ali i na dan obljetnice bitke kod Lepanta – kad je kršćanska flota spasila Europu od islamizacije. Opasnost islamizacije se ponavlja stoga su milijuni ljudi s Gospom na granici i više nego dovoljna poruka Poljaka katolika – svijetu.

‘Vjerujemo da će ovu krunicu moliti oko milijun Poljaka te da će ova molitva ne samo promijeniti tijek događaja već i otvoriti srca naših sunarodnjaka za Božju milost’ kažu organizatori na svojoj web stranici.

Poljska biskupska konferencija potvrdila je ovaj događaj i pozvala sve katolike da se pridruže molitvi krunice čak i ako nisu u mogućnosti to učiniti na granici. ‘Obitelji mogu moliti u svojim domovima, bolesni u bolnicama, a župne crkve u svojim župama’, poručili su i dodali: Prije stotinu godina Marija je troje portugalske djece dala poruku spasenja. To su pokajanje, posvećenje Bezgrešnom Srcu Marijinom i molitva krunice, stoga je Krunica na granicama posebna prilika da se ispuni taj poziv, zaključili su poljski biskupi.

 

Izvor: dnevno.hr

1,618 total views, 4 views today

Admin

0 Comments

No comments!

There are no comments yet, but you can be first to comment this article.

Leave reply

<

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

%d blogeri kao ovaj: