TRUMP SVIJETU VRATIO BOŽIĆ: Isus Krist je Božji dar ljubavi cijelom čovječanstvu

ETO, ZATO GA MRZE

Pod predsjedništvom njegovih prethodnika razmišljalo se čak i o tome da se Božić kao riječ ukine, a sada veliki zaokret – Trump vraća Krista u središte 

 Godinama se Amerikancima kao i ostatku svijeta ispirao mozak u tolikim omjerima da je većina Amerikanaca zaboravila pravi smisao Božića te stvaran događaj rođenja Isusa Krista koji na taj dan slavimo, događaj koji je uistinu promijenio tijek ljudske povijesti. Međutim, pod Donaldom Trumpom u Ameriku se vraća Isus Krist u središte božićnih zbivanja.

Naime, Trump je svojim govorom na tradicionalnom događaju paljenja Božićnih svjetiljki oduševio svijet svojim govorom u kojem je podsjetio svijet da smo zaboravili na Krista.

– Božić nije baziran na tome što imamo, nego na onome tko smo, a mi smo Božja djeca – rekao je Donald Trump te nastavio u iznimno produhovljenom tonu:

– Za kršćane, to je sveto vrijeme, proslava rođenja Gospodina našeg Spasitelja Isusa Krista. Božićna priča počinje prije 2 tisuće godina s majkom, ocem i njihovim djetetom koji je najneobičniji dar Božje ljubavi cijelom čovječanstvu. Bez obzira na naša uvjerenja, znamo da je rođenje Isusa Krista i njegov nevjerojatni život promijenio tijek ljudske povijesti. Teško je pronaći aspekt našeg života koji Njegov život nije dotaknuo. Umjetnost, glazba, kultura, zakoni, ali i naše poštivanje dostojanstva svake osobe svugdje u svijetu – nastavlja Trump.

Dodao je da je svaki čovjek Božje dijete i pravi izvor radosti u ovo doba godine.

– To je ono što Božić čini radosnim. Svaki čovjek koji je Božje dijete – kaže Trump koji objašnjava da je ceremonija paljenja lampica na boru podsjetnik da smo pozvani služiti jedni drugima, i voljeti jedni druge u miru diljem svijeta.

Nakon toga zahvalio je kršćanskim učiteljima, pastorima i vjerskim zajednicama koje su toliko mnogo činile za američko društvo, ali je i podsjetio da je obitelj temelj američkog života.

– Posebno večeras zahvaljujem američkim obiteljima. Na Božić se više nego ikad prisjećamo da je upravo obitelj temelj američkog života. I zbog toga, ovaj Božić tražimo blagoslov za naše obitelji, za naš narod i molimo se da naša zemlja bude mjesto u kojem svako dijete zna što znači imati dom ispunjen ljubavlju, zajednicu bogatu nadom te narod blagoslovljen vjerom – kazao je Trump i prekinuo višegodišnji rat protiv zbilje Isusa Krista!


Autor: dnevno.hr

1,155 total views, 4 views today

Facebook Comments

Admin

0 Comments

No comments!

There are no comments yet, but you can be first to comment this article.

Leave reply

<

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

%d blogeri kao ovaj: