Kada predaš Bogu kontrolu nad mnogim stvarima u svom životu počinju se događati čudesne stvari

Kada predaš Bogu kontrolu nad mnogim stvarima u svom životu počinju se događati čudesne stvari.

Prestaješ biti opsjednut uspjehom ili neuspjehom, porazom ili pobjedom. Tada radiš onoliko koliko je u tvojoj moći, a ono što ne ispadne dobro, ne grizeš se radi toga, jer znaš da si dao najbolje od sebe, i da to više nije u tvojoj moći. Ne optužuješ druge prebacujući krivnju na njih jer shvaćaš da ne može sve uvijek biti onako kako poželiš.

Kada predaš Bogu kontrolu nad mnogim stvarima u svom životu počinješ mirnije živjeti svoj život. Tada sve one količine stresa koje su te prije satirale i koje si skupljao u sebi jednostavno prepuštaš njemu i počinješ više uživati u svakom danu i svim njegovim sitnicama, gledajući njega kao svoga najboljeg prijatelja na kojeg uvijek možeš računati i koji te neće napustiti ni onda kada te svi drugi prijatelji napuste.

Kada predaš Bogu kontrolu nad mnogim stvarima u svom životu počinješ birati pozitivan stav i u teškim trenucima, shvaćajući da uvijek može biti teže. Tada postaješ zahvalniji da sve situacije tvoga života jer u njima otkrivaš školu za tvoju budućnost.  Tada za sve one probleme u međuljudskim odnosima koji su se činili nerješivi odjednom pronalaziš rješenja shvaćajući da kada se umanji ego duša donosi najbolje odluke.

Kada predaš Bogu kontrolu nad mnogim stvarima u svom životu počinješ razmuijeti što to znači biti dijete Božje, ne razmišljaš više o tome kao o nekoj frazi već doista shvaćaš kakav odnos imaš prema Stvoritelju ovoga svijeta. Zato svakoga dana, kada vidiš da više ne možeš, da tvoje snage malakšu i kada ti bude dosta svega predaj Bogu kontrolu nad tvojim životom i vidjet ćeš kako će se u tvom životu početi događati njegova čuda.

 

Mario Žuvela

2,198 total views, 2 views today

Admin

0 Comments

No comments!

There are no comments yet, but you can be first to comment this article.

Leave reply

<

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

%d blogeri kao ovaj: