Paddy Kelly u Međugorju “AAbba Oče.” .. Najveći čovjek u povijesti, po imenu Isus, nije imao sluge, a ipak su ga zvali Učiteljem. Nije imao diplomu, a ipak su ga zvali Učitelju

 

jklc

Najveći čovjek u povijesti, po imenu Isus, nije imao sluge, a ipak su ga zvali Učiteljem. Nije imao diplomu, a ipak su ga zvali Učitelja. Nije imao lijekove, a ipak su ga zvali iscjelitelj. Nije imao vojsku, a kraljevi ga se bojali.On je osvojio bez vojne bitke, ipak je osvojila svijet. On je počinio nikakav zločin, ali su ga razapeli. Pokopan je u grobu, još i danas živi.

Ovaj video je istina. Da, on je zapravo pretrpio jer te voli. Okreni mu ozbiljno. On će vas izbaviti iz svog problema ili ovisnosti.

Bog je planina ljubavi i more milosrđa i praštanja. On te zaista voli i želi da vam oprosti vaše grijehe. On želi vam podijeliti u život vječni. Nemojte se bojati da se okrenu njemu. Tražite ga. Prihvati ga u svoj život i živjeti za Njega. Priznajte svoje grijehe i zatražiti ga za oprost i milost da se okrenemo od svojih pogrešnih načina. Vjerujem da je on voli vas i umro i uskrsnu da te spasi od vječnog prokletstva! Idi u crkvu vjeruj  u Njega. Molite i čitati Bibliju svaki dan. Bog vas blagoslovio u svom duhovnom putovanju.

Zapamtiti! Bog te voli!
Uistinu, On ne! Pouzdano.

“Budući da ste sinovi (i kćeri), Bog je poslao Duha svoga Sina u naša srca, Duh koji doziva,
” Abba, Oče “.
(Galaćanima 4: 6)

2,004 total views, 4 views today

Admin

0 Comments

No comments!

There are no comments yet, but you can be first to comment this article.

Leave reply

<

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

%d blogeri kao ovaj: