NEVIĐENO Ljudi masovno izlaze na ulice Washingtona MOLITI za TRUMPA!

STVARAJU MOLITVENI ŠTIT

Trump je prvi predsjednik koji je dopustio javnu kršćansku molitvu i polaganje ruku na samog sebe prije samih izbora, ali i prvi predsjednik zbog kojeg kršćani masovno sudjeluju u molitvi za njega kao što se to dogodilo u četvrtak na ulicama Washingtona!

 Kao anđeli s neba, na stotine ‘molitvenih ratnika izašlo je na ulice  Washingtona izvršiti važnu misiju: ​​zaštititi novoizabranog predsjednika SAD-a Donalda Trumpa, stvarajući ‘molitveni štit’ oko njega za predstojeći inauguraciju 20. siječnja. Među ovim molitvenim ratnicima su članovi nove grupe nazavisni POTUS štit (što znači Predsjednik SAD-a) koji su se okupili unutar Nacionalnog medijskog kluba u četvrtak, izvještava CBN News.

Pastor Eric Majette iz Virginia Beach, Virginia, rekao je da se POTUS štit sastoji od pastora diljem Amerike. ‘Mi smo u stvari molitvena grupa. Molimo se za vođe u cijeloj zemlji – grupa pastora koja se okupila da se moli za naciju i naše vođe, posebno za novu administraciju’, rekao je.

Na skupu su govorili Alveda King, nećakinja poznatog vođe za ljudska prava dr. Martina Luthera Kinga, i direktor ljudskih prava za nerođene, računajući na Boga da će donijeti pozitivne promjene u Americi. ‘Mi se zaista ne nadamo da će gospodin Trump ili bilo koji drugi čovjek promijeniti Ameriku, ali znamo da to Bog može učiniti’, rekla je.

Pastor Leon Benjamin iz Richmonda, Virginia,  obratio se afro-američkoj zajednici koja je izrazila zabrinutost da će im Trumpova administracija stvoriti probleme. ‘Moramo se nadati najboljem’, rekao je Benjamin za CBN News. ‘Nije bitno tko je u Bijeloj kući, dokle god imamo vjere da nas Bog nije zaboravio i da nas nije ostavio zbog smjene vlasti. Bilo bi strašno za nas kao pastore i vođe da kažemo: O Bože, sada smo propali! Umjesto toga, nadamo se.’

Drugi molitveni ratnici su došli na Capitol Hill da se mole, ne samo za Trumpa, već i za Bena Carsona, bivšeg reupublikanskog predsjedničkog kandidata i Trumpovog kandidata za ministra urbanog razvitka, tijekom njegovog saslušanja u Senatu.

U međuvremenu, TIME je izjavio da je Trump pozvao neke od svojih bivših kritičara iz kršćanske zajednice da sudjeluju u njegovoj inauguraciji. Ovaj tjedni časopis je otkrio da će velečasni Sam Rodriguez Mlađi stati na pozornicu s Trumpom i objaviti poznate Isusove riječi s Propovijedi na Gori: “Blago siromasima duhom: njihovo je kraljevstvo nebesko!, piše novizivot.com

Pridružit će im se i kardinal Timothy Dolan iz New Yorka, koji će naglas čitati odjeljak iz Salomonove molitve Bogu kada je postao kralj Izraela. Čak i najsavršeniji među ljudima će biti ništa ako nema mudrosti koja dolazi od Tebe”, piše u odjeljku. Zanimljivo je kako je Trump novu administraciju zamislio kao  kršćansku a to se vidi po imenima koje je do sad najavio kao svoje najpovjerljivije ljude. Također, Trump je prvi predsjednik koji je dopustio javnu kršćansku molitvu i polaganje ruku na samog sebe prije samih izbora, ali i prvi predsjednik zbog kojeg kršćani masovno sudjeluju u molitvi za njega kao što se to dogodilo u četvrtak na ulicama Washingtona!

 

Izvor: dnevno.hr

3,348 total views, 2 views today

Facebook Comments

Admin

0 Comments

No comments!

There are no comments yet, but you can be first to comment this article.

Leave reply

<

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

%d blogeri kao ovaj: