I tada me je Isus pitao o mojoj katoličkoj vjeri… (VIDEO)

vjera (Marino Restrepo)

Rekao je da se nalazimo na vrhuncu jednog od najmaterijalističnijih stanja u kojem svijet može uopće biti. I zbog toga imamo nevjerojatni duhovni mrak. Jer smo zaboravili nešto životno važno, a to je da je naše biće sastavljeno od dvije naravi: naravi tijela i naravi duha, duše koja oživljuje to tijelo. Oboje rastu zajedno kao cjelina. Jedno umire, ovo fizičko tijelo, a drugo će zauvijek živjeti u Božjem svjetlu ili u Sotoninom mraku.

Gospodin kaže da postoje samo dva područja; područje Božje i područje Sotonino. Nema ničega u sredini. Mi pripadamo ili Bogu ili đavlu. Gospodin mi je rekao da je ljudska znanost danas usredotočena na stvaranje fizičke ljepote i tjelesnog zdravlja pod svaku cijenu, rijetko možemo naći osobe koje bi se trudile oko duhovnog zdravlja. Naglasio je da nikad nije bilo na zemlji toliko zdravih ljudi kao sada, ali isto tako nikad nije bilo toliko ružnih duša kao što ih ima danas. Imamo milijune pothranjenih duša, a pothranjene duše nisu sposobne ljubiti, praštati, suosjećati, biti strpljive i tolerantne. Pothranjene duše gledaju samo na sebe. Postaju poput otoka. Zbog toga danas u svijetu postoji mnogo ‘izama’: homoseksualizam, feminizam, relativizam. To je monstruozno jer tražimo svoja prava, svoju slobodu, nezavisnost. Sve je to traženje načina da se bude daleko od Boga, jer ja želim da to bude onako kako ja hoću i da se ostvarim kao osoba.

Isus kaže da su 3 demona, zloduha filozofije današnjeg svijeta: pozitivno mišljenje, samoostvarenje i samopoštovanje. Gurui, učitelji poganskih filozofija dolaze u naše kršćanstvo. Oni nam predlažu kako postići samoostvarenje. Kršćanstvo uči suprotno. U kršćanstvu nije riječ o pozitivnom mišljenju, jer znamo da nikad ništa nećemo moći zadobiti bez milosti. Možete sjediti i pozitivno misliti godinama, međutim ukoliko Bog to ne želi nećete to dobiti. Nema čega što bi trebalo ostvariti u sebi. Kršćanin ne teži samoostvarenju. U kršćanstvu se radi o umiranju sebi. Mi ne težimo samopoštovanju, mi želimo poštivanje Krista. Gospodin kaže da smo izgubili naš pravac. Međutim, nije sve izgubljeno, jer je Božje milosrđe veće od bilo kojeg mraka. Nema takvoga grijeha koji bi bio veći od njegovog praštanja. Imamo Boga dobrote i ljubavi. To je Bog koji ne želi da itko ode u pakao. On želi spasiti sve nas, cijelo čovječanstvo.

 

Rekao je kad umremo i dođemo pred njegov Božanski sud, neće nam se suditi po religijama, filozofijama ili vjerovanjima bilo koje vrste. Sv. Ivan kaže da će nam se suditi po ljubavi. Naprimjer, jedan urođenik koji živi u prašumi i koji nikad nije čuo za Božje zapovijedi i koji nikad nije čuo za Krista, ipak ima u svom srcu uliveno znanje, spoznaju dobra i zla. Pred Božjim sudom sudit će nam se po ljubavi.

Zatim mi je rekao: „Spasenje je za svakoga, ali od onoga kojemu je mnogo dano, mnogo će se tražiti zauzvrat“. Rekao je da mi je dao najveću odgovornost, ali i najveći dar, a to je Katolička crkva. Nazvao ju je svojom vojskom. Rekao je da nije slučajnost što sam rođen kao katolik. I nije slučajnost da itko postaje katolik, pa čak i ako ste postali katolik u dobi od 80 godina ipak ste rođeni zato da budete katolik. Jer to je euharistijska vojska Božja.

I rekao mi je: ,,Baš kao što neka zemlja ima vojsku da brani narod, a ostatak naroda se zovu civili, na isti način i cijelo čovječanstvo ima vojsku, Božju vojsku koja brani duše od đavla. Ostatak čovječanstva su civili, a katolici su vojska jer je njima dano savršeno oružje protiv đavla“. Za početak mi je pokazao najmoćnije oružje koje se nalazi u sakramentima. Pokazao mi je kako je đavao meni ukrao jedno od najvažnijih životnih oružja te me tako izveo iz Katoličke crkve. Največi cilj, Sotonina namjera je to da bude siguran da mi nećemo postati euharistijski vojnici. Jer kad smo vjerni Crkvi mi đavolskim trupama zadajemo veliku štetu.

Prilikom preuzimanja tekstova potrebno je linkom potpisati naš portalhttp://rastimo-u-vjeri.com/ kao izvor.
Hvala na razumijevanju i Bog Vas blagoslovio.

1,356 total views, 2 views today

Admin

1 Comment

  1. Avatar
    Marijan Vukoje rujan 04, 2016

    Oduševljen sam ovom stranicom i pripovijedanjima te svjedočenju vjere

Leave reply

<

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

%d blogeri kao ovaj: