Marianni Torres izrečene su poruke od Blažene Djevice Marije. Te poruke odnose se na 21. stoljeće.

slika2

Majka Božja poručila je Mariani kako će progoni Crkve pod utjecajem đavla biti strašni te je opisala te događaje u budućnosti. Za ovo stoljeće Majka Božja najavila je velike otpade od vjere, mnoga krivovjerja i opskurnosti u vjeri. No, ona je dala i utjehu rekavši da oni koji izdrže patnje, biti će u velikoj Božjoj milosti i svi grijesi bit će im oproštenji.

Izdvajamo samo neke poruke;

Učenici sekularnog obrazovanja drastično će porasti dok će doći do velike potrage za svećenicima i redovnicima. Sveti sakramenti biti će poniženi, ismijani i potlačeni.

“Sram i nevinost više neće postojati čak niti kod djece, a Crkva će biti prisiljena na šutnju

“Stjecanjem kontrole nad svim društvenom područjima, sekte će pokušavati napasti srce obitelji, a uništavat će najviše djecu. Dakle, duhovna zvanja biti će izgubljena. I to će biti prava katastrofa”.

Ipak je obećala da će tijekom ovog vremena biti zajednicâ redovnika koje će održavati Crkvu i svetih službenikâ oltara, sakrivenih i prekrasnih duša, koji će raditi s odvažnosti i nesebičnom gorljivosti za spasenje duša. „Protiv njih će bezbožni voditi okrutan rat, zasipajući ih osudama, lažima i uvredama da bi ih zaustavili da ispune svoju službu. Ali oni, kao čvrsti stupovi, ostat će nepokolebljivi i suočit će se sa svime s duhom poniznosti i žrtve kojim će biti obdareni, putem beskrajnih zasluga moga Presvetoga Sina, koji će ih ljubiti u najdubljim nutarnjim vlaknima Svoga Presvetoga i nježnoga Srca.“

1,334 total views, 2 views today

Admin

0 Comments

No comments!

There are no comments yet, but you can be first to comment this article.

Leave reply

<

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

%d blogeri kao ovaj: