„Kad sam krenuo moliti nad djevojčicom, mati joj se počne tresti i izlazi joj pjena na usta!“– vlč. Zlatko Sudac

12674611_10206198758672825_1917660204_n

„Na psihičkoj razini je depresija kuga današnjice. Ja prije 6 – 7 godina nisam imao slučaj bulimije i anoreksije. Prežderavanje po noći, kažu mi, velečasni, praznina, praznina u meni! Praznina u duši velečasni. Prežderavaju se da bi povraćali, plaču, pa se opet prežderavaju!“ – priča naš dragi vlč. Zlatko Sudac vidno potresen.

Vlč. Zlatko Sudac, uistinu, svećenik koji jako suosjeća sa našim narodom. Jako ga pogađa kad čovjek pati. To se jasno vidi iz njegovih propovijedi. On maksimalno opominje, nastoji vam ovim primjerima svjedočiti da se promijenimo. Srca su prazna!“ – kaže naš dragi vlč. Zlatko.

„Onaj seksom, onaj politikom, onaj drogom, onaj alkoholom i mi mislimo da će nas to ispuniti?! NEĆE! Još veća praznina u duši! Mora se napiti jer je planirao leći sa prostitutkom da ne pogleda u novčanik gdje mu je sličicu njegove kćerke i žene. Divna žena, divna kćerka. Velečasni, samo da onu ženu dobijem i ja ću biti sretan! I dobije tu ženu i za par godina je prevari s drugom! Samo da kupim ono auto velečasni i kupi ga, koliko njegova sreća traje?! Dok ga neka treća stvar ne zaokupi!“ – grmi vlč. Zlatko Sudac.

12626194_10206198752552672_863744827_n

Vlč. Zlatko priča nam jedan težak slučaj sa djevojčicom. Majka djevojčice dovela ju je vlč. Zlatku da moli nad njom. Ovako opisuje taj slučaj vlč. Zlatko:  „Kad sam krenuo moliti nad djevojčicom, mati joj se počne tresti i izlazi joj pjena na usta. Kad sam joj rekao, po Istini reci mi ženo što je bilo?! Kaže mi da su neki prašak pili za punog mjeseca, neke čakre makre, neke zamotuljke, nešto su stavljali pod krevet…nema što nisu probali! Pitao sam je jesi li krštena?! Ona kaže da je. Ma ljudi vi kažete Bogu, Bože ti mi ne možeš pomoći ali ona gatara, ona vračara mi može pomoći! Bog je energija! Je i vrag je energija!“ –  grmi naš dragi vlč. Zlatko Sudac.

Draga braćo i sestre u Kristu slušajte naše drage svećenike, biskupe. Ne igrajte se s „vatrom“. Čuvajte se, molite, hvalite i slavite milosrdnog Isusa. Molite svetu Krunicu, predajte svoje patnje i bolesti milosrdnom Isusu. Primajte svete sakramente redovno i odlazite na svetu Misu.

pogledajte video i poruku dobru :

 

Slugo Božji fra Ante Antiću, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Bl. Alojzije Stepinac, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Ivane Bosco, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Antune Padovanski, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveta Faustino Kowalska, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Marijo Pomoćnice kršćana, moli za nas!

ISUSE, UZDAM SE U TEBE!

 

Autor: Brat Ivan

7,901 total views, 2 views today

(Visited 17.073 times, 1 visits today)
Admin

0 Comments

No comments!

There are no comments yet, but you can be first to comment this article.

Leave reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*