Istinita ispovijest čovjeka koji je doslovce sklopio ugovor sa Sotonom. ISUS GA JE SPASIO (VIDEO)

Izrezak

Roger J. Morneau 1925-1998 je potekao iz konzervativne katoličke kanadske obitelji francuskog porijekla, i zbog niza događaja u ranoj mladosti koji su uzdrmali njegovu vjeru u crkvu pošao je putem ateizma sve dok se 1945. godine nije našao u elitnom sotonističkom – masonskom društvu u Montrealu. Fascinantno iskustvo ovog čovjeka koje se dogodilo otkriva svu realnost nevidljivog  svijeta o kojem govori i RKC.

Pogled iza zavjese, uvid u skriveni svijet natprirodnih sila, kakav je imao Morno, predstavlja ne samo otriježnjujuće svjedočanstvo koje raskrinkava demone nego i potvrđuje važnost Božje Riječi, od slova do slova. Silom te Riječi i Duha Božjeg, Morno je izbavljen na čudesan način, da bi svojim životnim iskustvom mogao svjedočiti kako o svom izbavljenju od sila tame, tako i o divnoj Božji zaštiti, sili posredničke molitve i spasenju kroz Isusa Krista i majku Mariju.

Institut za religijska istraživanja priredio je  kompilaciju svih njegovih knjiga u jednu pod nazivom “Skriveni svijet natprirodnih sila”, uključujući i dodatak sa jednog simpozijuma gdje je Morno govorio na temu “Sotonino savjetovanje iz 1700-ih”.

Intervju:

 

Izvor; http://www.ctsbookshop.org/search?cid=0&Sid=False&Isc=true&q=Morneau,%20Robert%20F

2,664 total views, 2 views today

Admin

0 Comments

No comments!

There are no comments yet, but you can be first to comment this article.

Leave reply

<

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

%d blogeri kao ovaj: