Imaj strpljenja sa sobom, makar mali dio strpljenja koji Bog ima s tobom!

Imaj strpljenja kada ti ništa ne ide, jer postoje u životu periodi kada nećeš ići naprijed, kada ćeš vraćati natrag i kada će te svaki korak unazad boljeti bilo zbog tvojih pogrešaka, bilo zbog želje drugoga da bude ispred tebe. Imaj strpljenja kada se izgubiš na putu života da se povučeš u tihi razgovor s Bogom i potražiš od njega savjet i podršku.

Imaj strpljenja sa sobom, makar mali dio strpljenja koji Bog ima s tobom. Imaj strpljenja kada svi krivnju prebacuju na tebe, jer najlakše je nekoga optužiti i oprati svoje ruke. Treba biti jak i ne pravdati se i dokazivati, jer je istina na tvojoj strani, a istina će biti na tvojoj strani ukoliko ti ostaneš na strani Božjoj. Imaj strpljenja ne osvećivati se na povrede i udrace jer svatko prije ili kasnije dobije na naplatu ono što je dao i učinio.

Imaj strpljenja sa sobom, makar mali dio strpljenja koji Bog ima s tobom. Imaj strpljenja ostati dosljedan obećanjima koje si dao, strpljenja biti vjeran osobama koje su ti se povjerile i osobama kojima si se ti povjerio. Imaj strpljenja ne odustati u vremenima kriza i oluja jer znaš da sve one imaju razlog da te učine jačim, da pokažu tvoju dosljednost, da nagrade tvoju vjernost, da shvatiš da je tvoja obveza ne odustati od sebe, kada od tebe ni Bog ne odustaje .

Imaj strpljenja sa sobom, jer Božje si dijete i potrebno je vrijeme da sazriješ i shvatiš kako je ljubav temeljni zakon kojega nosimo u sebi, ali ga često potiskujemo jer nemamo dovoljno snage živjeti je do kraja, do potpunog predanja. Imaj strpljenja sa sobom i vidjet ćeš što je Bog za tebe pripremio, shvatit ćeš da je svaki tvoj plan samo blijeda sjena njegove volje koju On ima za tebe. Imaj strpljenja otkriti tu njegovu volju za svoj život i živjeti je.

 

 

Mario Žuvela

1,118 total views, 9 views today

Admin

0 Comments

No comments!

There are no comments yet, but you can be first to comment this article.

Leave reply

<

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

%d blogeri kao ovaj: