GOSPA POSLALA UPOZORENJE: ‘Moje srce plače dok gledam što mi djeca čine’!

Gospinu poruku svijetu od 2. prosinca 2016.

Gospa u svojom poruci kaže kako je s nama po Božjoj ljubavi,
istoj onoj ljubavi koja vodi u vječni život

Svakog 2. u mjesecu Gospa u Međugorju ukazuje se i šalje poruku svijetu preko vidjelice Mirjane Dragičević. Ovoga puta, 2. prosinca Gospa je posebno naglasila kako se čovječanstvo sve više udaljava od Isusa zbog čega njezino srce gorko plaće. Također, Gospa je u petak 2, prosinca pozvala svijet da se vrati molitvi svete krunice:

Pročitajte Gospinu poruku svijetu od 2. prosinca 2016.

Draga djeco, moje majčinsko srce plače dok gledam što moja djeca čine . Grijesi se množe. Čistoća duše je sve manje važna. Moga sina se zaboravlja, sve manje časti, a moju djecu progone. Zato vi , djeco moja, apostoli moje ljubavi, dušem i srcem zazovite ime moga Sina. On će za vas imati riječi svijetla. On se vama očituje, s vama lomi kruh, daje vam riječi ljubavi da ih pretvarate u milosrdnu djela i tako budete svjedoci istine. Zato djeco moja, ne bojte se. Dozvolite mome sinu, on će se s vama poslužiti da njeguje ranjene i obraća izgubljene duše.

Djeco moja vratite se molitvi krunice. Molite je osjećajem žrtve i milosrđa. Molite, ne samo riječima, već i milosrdnim djelima. Molite s ljubavlju prema svim ljudima. Moj sin je žrtvom uzvisio ljubav. Zato, živite s njim da biste imali snagu i nadu, da bi ste imali ljubav koja je život i koja vodi u vječni život. Po Božjoj ljubavi i ja sam s vama i majčinskom ljubavlju ću vas voditi. Hvala vam.

12,953 total views, 4 views today

Facebook Comments

Admin

0 Comments

No comments!

There are no comments yet, but you can be first to comment this article.

Leave reply

<

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

%d blogeri kao ovaj: