Duhovna obnova koju predvodi don Josip Radić u Polači ovu nedjelju, 25. 9.!

14397378_10210840122267225_4356739_n

Svaka posljednja nedjelja u mjesecu je zaista posebna, a ova nije iznimka. Naime, kao i inače, don Josip Radić i ove nedjelje predvodi duhovnu obnovu u Polači, tridesetak kilometara od Zadra. Iako je Polača mjesto u kojem Božje milosrđe djeluje svakodnevno, Bog na poseban način djeluje na duhovnim obnovama kroz don Josipa i mnoge druge svećenike koji su tu prisutni za sakramenat ispovijedi, duhovni razgovor ili polaganje ruku na kraju programa.

Don Josip Radić, župnik u Polači će, kao i inače, s drugim svećenicima na kraju programa polagati ruke na sve prisutne, a onaj tko želi se također može prijaviti za duhovni razgovor s don Josipom. Program izgleda ovako: MALO PRIJE 16:00 SATI SE MOLI KRUNICA BOŽJEG MILOSRĐA, ZATIM OKO 16:00 SLIJEDI BLAGOSLOV SOLI, VODE I ULJA TE DON JOSIPOV NAGOVOR UZ DUHOVNE PJESME, OKO 18:00 SATI SLIJEDI SVETA MISA, OKO 19:00 JE KLANJANJE PRED PRESVETIM, A OKO 19:45 DON JOSIP I DRUGI PRISUTNI SVEĆENICI POLAŽU RUKE NA VJERNIKE KOJI TO ŽELE.

MNOGI SU LJUDI VEĆ PROŠLI OVIM DUHOVNIM OBNOVAMA I ZAISTA SU DOŽIVJELI BOŽJU LJUBAV U SVOJIM SRCIMA TE SU TU ISTU LJUBAV DONIJELI SVOJIM KUĆAMA.

14408169_10210840122307226_461828464_o

Kratko predstavljanje don Josipa: Nakon što je doživio jasan Božji poziv u svome srcu, ostavlja obećavajuću i blistavu karijeru u Ministarstvu prometa i veza te već zgotovljene planove o osnivanju vlastite obitelji, samo zato da se posve posveti spasonosnoj i nenadmašivoj Kristovoj Raspetoj i Uskrsloj Ljubavi i velikoj obitelji Njegove Crkve, tj. posvećenju svih duša u Gospodinovom ministarstvu prometa i veza.

Znajući da je, po riječima sv. Ivana Pavla II., SVETOST – PASTORALNA HITNOST i da PLODNOST SVAKOG PASTORALACA NE OVISI O METODAMA NEGO O SJEDINJENOSTI SA DUHOM SVETIM, nastoji živjeti na intezivan način duhovni život kroz poniznu molitvu i pokoru te djela milosrđa. Osnivač je Euharistijske zajednice Srca Isusova i Marijina, koja okuplja braću i sestre različitih duhovnih staleža sa nakanom da si budu podrška na putu rasta u pravovjernosti i predanosti Gospodinu, tj. u svetosti – DA LJUBAV BUDE ŠTO VIŠE LJUBLJENA!

14018063_10210541162833426_593172659_n

 

Don Josipove propovijedi i nagovore možete slušati na internetskom Radiju Božje Milosrđe ili na YouTubeu, na kanalu Antun Mate Antunović, koji ima i drugih izvrsnih vjerskih materijala.

Što se tiče polazaka, organizira se polazak iz Zagreba, više informacija na ovom linku: http://simun-emanuel.hr/tours/polaca-don-josip-radic-duhovna-obnova/

 

Sveti Augustine, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Blaženi Alojzije Stepinac, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Nikola Taveliću, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Nikola Putniče, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Kuzma i Damjane, u ime Božje Ljubavi, molite za nas!

Sveti Dominiče, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sv. Ignacije Lojolski, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Ivane Pavle II. , u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Padre Pio, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Franjo, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Ivane Bosco, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Kristofore, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveta Faustino Kowalska, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveta Gemma Galgani, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Blaženi Ivane Merz, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Blaženi Jakove Zadranine, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Blažena Anna Katarina Emmerich, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Marijo, Pomoćnice kršćana i Kraljice mira, moli za nas!

ISUSE, UZDAMO SE U TEBE!

24,078 total views, 16 views today

Admin

0 Comments

No comments!

There are no comments yet, but you can be first to comment this article.

Leave reply

<

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

%d blogeri kao ovaj: