Duh Sveti na djelu: Nešto slavno događa se svuda širom svijeta, čak i u islamskim nacijama!

Djela 3,19 govore o “vremenima utjehe” koja dolazi kad ste u Gospodnjoj nazočnosti. Uvjeren sam da čak i sada, usred razdoblja globalnog nemira, Crkva doživljava takva vremena utjehe. To je događaj u kojem se Isus očituje svojom nazočnošću širom svijeta.

Da, mnogo je duhovnog mrtvila i suše u mnogim crkvama. Mnoštvo vjernika kompromitiralo je svoj život s Isusom, dok su drugi poludjeli za svjetovnih zadovoljstvima.

Ali nešto slavno događa se svuda širom svijeta, čak i u islamskim nacijama. Nepobitan je dokaz da Duh Sveti lebdi nad nacijama i Kristova nazočnost snažno se očituje. To se događa i širom Rusije, Kine, Južne Amerike, Afrike, Azije i gotovo u svakoj naciji na zemlji. Bog budi ljude u Mongoliji i u bivšim sovjetskim državama. U Indiji je Duh Božji silno na djelu.

Čujem da takva vremena utjehe dodiruju različite gradove i mjesta u Sjedinjenim Državama. 

Ta utjeha Kristove nazočnosti je rezultat veličanja samo Njega – ne znakova i čuda, ne duhovnih darova, ne “probuđenja” koje brzo blijedi. To je otkrivenje Kristove slave i sile posljednjih dana. Mnogi mi pišu da idu u crkvu žudeći za iskustvom stvarne Isusove nazočnosti. Oni žele čuti pastira koji je bio nasamo s Gospodinom. Oni više ne žele zabave, oni više ne žele predstave i prazne metode. Oni sad viču: “Dajte mi Krista! Dajte mi Isusovu nazočnost koja će me rastaliti i iscijeliti.”

Neka to bude vapaj srca svega naroda Božjeg u ovim danima.


Autor: novizivot.net

972 total views, 3 views today

Admin

0 Comments

No comments!

There are no comments yet, but you can be first to comment this article.

Leave reply

<

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

%d blogeri kao ovaj: