Dobro jutro Gospodine

image002

Dobro jutro moj Gospodine, evo me i jutros pred Tobom, i molim Te zadrži me u tišini, prožmi me da u potpunosti budem svjestan Tvoje prisutnosti. 
Obasjaj me svojim svjetlom, da sam mogu vidjeti kakav uistinu jesam, mada mi to tako bolno bilo, i tako nezadovoljan bio.
 

Osvježi me Gospodine i budi uz mene.  Svjestan sam da sam pun praznina koje vape za životom , pun nesavršenosti. 
I dok započinjem ovaj dan,želim da On bude započet u Tvome prisustvu.  Ispuni me , istjeraj sve ono loše iz mene, preplavi me svojom ljubavlju. Preplavi me radošću i spoznajom da si Ti u meni, moj Bog, Bog koji me ljubi kakav god ja bio. 
Neka na mojim usnama zaigra osmjeh, ispuni srce toplinom, neka ga ispuni ljubavlju tako da budem spreman uvijek raširiti svoje ruke na zagrljaj bližnjemu, a isto tako da budem spreman pognuti glavu u poniznosti. 
Neka moje misli budu ispunjene blagoslovima, i pohvalama Tebi, i mišlju kako da Ti služim..Jedino s Tobom mogu promijeniti svoje loše navike, jedino s Tobom ispuniti sve one praznine ,koje su nastale kao posljedica moga udaljavanja od ljudi, i zato danas Gospodine Ti me promjeni. 
Neka ljubav iz mene zrači,pokazujući tako Tvoju prisutnost u meni, nasljedujući Tebe i Tvoj zakon, želio bih druge poučavati i Tebi dovoditi.
Daj mi snage Gospodine i umnoži moju vjeru…
HVALA DRAGOJ PRIJATELJICI NAS VIH, ANITI, KOJA NAS ČESTO OBOGAĆUJE VRLO LIJEPIM I KORISNIM MISLIMA!
s. Kl.

6,473 total views, 10 views today

Admin

0 Comments

No comments!

There are no comments yet, but you can be first to comment this article.

Leave reply

<

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

%d blogeri kao ovaj: