Djeca kao točkice

Majko Božja Gvadalupska, zaštitnice začetog života, pod svojim si Srcem nosila našega Spasitelja Isusa Krista. Neka Njega, Izvora života i ljubavi, zauvijek slavi naš narod i cijeli svijet!

Pomozi nam uvijek prihvaćati i hrabro naviještati Božju zamisao o predbračnoj čistoći, daru plodnosti, braku, obitelji, začeću djece i njihovom odgoju. Izmoli nam kod Svoga Sina milost poštivati i spašavati život svakog čovjeka, od trenutka začeća do prirodne smrti!
Sačuvaj nas od ubojstva nerođenog djeteta, eutanazije, kontracepcije, sterilizacije, umjetne oplodnje i drugih grijeha!

dijete-je-boc5beji-dar

Zaštiti nas od napasnika koji vrebaju s tolikih mjesta. Marijo, zaogrni nas i našu djecu svojim plaštem! Amen 

Imprimatur: Jacek Pyl OMI, pomoćni biskup Odesko – Simferopoljski

 

Možda ste već vidjeli fotografije ili video snimke nešto krupnije nerođene djece.

Međutim, još uvijek se premalo govori o onoj djeci koja su sitna kao točkice, koja su začeta, ali se još nisu usadila u maternicu.

Kod začeća je tijelo djeteta veličine 0,1 do 0,15 mm, a težina mu je otprilike 0,004 mg

I na tu djecu se odnose Isusove riječi; “Zaista, kažem vam, meni ste učinili koliko ste učinili jednome od ove moje najmanje braće” (Mt 25,40). Ne smije se niti njih ubijati!

Svjetski poznati fizičar hrvatskog porijekla prof. dr. Davora Pavuna je izračunao da se tijelo tek začetog djeteta sastoji od otprilike 1014   atoma. To se piše tako, da se jedinici doda 14 nula (100000000000000 atoma).

 

lccczczz

Tijelo odraslog čovjeka visine 175 centimetara, sadrži otprilike 1028 atoma.

Razni grijesi su međusobno vrlo povezani. Nadam se da će Vas ovaj tekst potaći na još veće zauzimanje protiv ubijanja ljudi u svim periodima života, protiv grijeha kontracepcije, sterilizacije, umjetnih oplodnji, predbračnog i izvanbračnog seksualnog života, nemoralnog odgoja i protiv svih drugih grijeha

Kako je ugroženo djete sitno poput točkice

  1. Do začeća i automatskog ubojstvenog učinka, preko sprečavanja usađivanja u maternicu, vrlo često dolazi uz sve vrste tzv. “kontracepcijskih” tableta, uz hormonske flastere, implantate i sva hormonska i antihormonska postkoitalna sredstva. Na isti način, ubojstveno djeluju i sve vrste spirala, bez obzira na vrstu, također i one koje sadrže hormone ili bakar. Dijete kod svih tih sredstava pogine najčešće dok žena koja to upotrebljava, obično niti ne primijeti da je bila trudna, jer joj menstruacija niti ne izostane.

Sva ova sredstva jako štete i zdravlju onih koji ih uzimaju. Nekoje žene zbog toga i umiru.

  1. Dječicu koja se još nisu usadila u maternicu, masovno ubijaju i prilikom raznih postupaka vezanih uz umjetne oplodnje.

U travnju 2012. se na Hrvatskom katoličkom radiju čulo da samo u jednoj takvoj zagrebačkoj klinici, ima 18 tisuća žive smrznute djece. Poslije sam čuo da ih tamo imaju već preko 20 tisuća.

Svaki će pošteni čovjek reći da se ne smije ubijati niti takvu djecu, ali će još reći da se na umjetni način djecu ne smije niti začinjati!

Još i prije toga se čulo u Hrvatskoj,  u frižiderima, žive tisuće smrznute djece. A koliko su ih tek ubili, a da ih nisu ni stavili u frižider, ili pak nakon odleđivanja?

Čujemo da diljem svijeta, mnogu djecu koja su se na umjetni način pojavila, odbacaju na razne načine, s njima izvode smrtonosne eksperimente ili ih izvoze i prodaju na međunarodnom tržištu.

Više nije tajna da dolazi do stvaranja djece i bez oplodnje jajne stanice spermatozoidom, preko umjetnog stvaranja blizanaca, cjepkanjem maljušnog tijela djeteta, u raznim njegovim uzrastima, a i na neke druge umjetne načine.

Čak i oni koji izvode oplodnje u epruveti priznaju u člancima i knjigama koje pišu, da se rodi manje od 5 % tako začete djece.

Zbog neprirodnih uvjeta, ne uspijeva se usaditi u maternicu, pa umire i najveći broj one djece koju pokušavaju usaditi u maternicu.

  1. Mnoga djeca, sitna kao točkice, umiru jer se ne uspijevaju usaditi maternicu, još i zbog upale njene sluznice – endometrisa. Do toga može doći zbog zaraza virusima, bakterijama i gljivicama, a ima i miješanih infekcija.

Nekoje od tih žena čak misle da žive u neplodnom braku, a zapravo često zanesu. Međutim, djeca zbog upaljene sluznice maternice umiru i one trudnoće ne primjećuju, jer nema izostanka menstruacije.

Ovdje se radio o vezi između grijeha na seksualnom planu preko kojeg je došlo do zaraza, sa smrću djeteta.

Nekada se dijete ipak usadi u maternicu, unatoč zaraze, ali umire kasnije, kada već žena primijeti da je trudna, pa misli da se radi o „spontanom“ pobačaju. Ima slučajeva da žena bude nekoliko puta trudna i uvijek pomisli da se, nakon par mjeseci, radilo o „spontanom“ pobačaju. Čak se možda nitko nije sjetio uputiti ju na testiranje, pa ostaje zaražena i gubi vrijeme za odgovarajuće liječenje.

Zarazne bolesti se prenose i preko grješnog sredstva prezervativa. Čak mogu reći da se većina zaraznih, pa i smrtonosnih bolesti, može prenijeti već i ljubljenjem.

Ne osjećaju se sve zaraze odmah. Zato treba reći svima koji su imali predbračne ili izvanbračne seksualne kontakte da se trebaju istestirati na brojne bolesti, da bi se, u slučaju potrebe, mogli liječiti.

Međutim, ne smije se izvoditi testiranje grješnim načinom. Uvijek postoji rješenje bez grijeha.

Dok ne postanu sigurni da nisu zaraženi opasnim bolestima, ne smiju imati bračne odnose. Ali, da bi se testiranjem moglo otkriti zarazu, treba proći određeno vrijeme, što ovisi o vrsti zaraze na koju se testira. Za mnoge bolesti lijek postoji, ali ima i onih neizlječivih.

Ako se dijete zbog spirale, hormona ili antihormona protiv rađanja, upala u maternici ili zbog bilo kojih drugih razloga ne uspije usaditi, pa umre, postavlja se pitanje što se događa s njegovim mrtvim tijelom. Teoretski postoje samo dvije mogućnosti.

Ili čeka da sa slijedećom menstruacijom napusti tijelo majke, ili, što mi izgleda vjerojatnije, tijelo žene, u području maternice, resorbira tijelo mrtvog djeteta koje tada ima već oko stotinu stanica, a veliko je već sigurno jedan milimetar ili možda još i veće. Tada sadrži otprilike 10 na 16 atoma ( 1016).

Opisno taj broj iznosi deset milijuna puta po milijardu atoma.

Radi se o vrlo velikom broju atoma tijela djeteta koji bi se resorpcijom razišli po organizmu majke. A resorpcija tijela djeteta predstavljala bi svojevrsno ljudožderstvo. Nekoji od resorbiranih atoma djeteta će vjerojatno ostati u majčinom organizmu cijeli njen život.

Rješenje bez grijeha postoji !

Sv. Otac Papa Pio XI je u Enciklici „Casti Conubii“ protiv kontracepcije i sterilizacije napisao: „Svaka upotreba ženidbe gdje po čovječjem nastojanju biva bračni čin lišen svoje naravne sposobnosti da proizvede život, krši Božji i naravni zakon i oni koji takvo što čine, kaljaju se ljagom teškoga grijeha.“

Protiv oplodnje u epruveti, inseminacije i drugih umjetnih načina postizavanja djece, piše u dokumentima Zbora za nauk vjere „Donum Viate“ i „Dignitas Personae“.

Protiv ubijanja vrlo detaljno piše u Katekizmu Katoličke Crkve.

Tek začeto dijete je živo biće, ne životinjsko, nego ljudsko!

Što mislite, da se pojavi netko koji kaže da mu pijev slavuja ide na živce, pa počne uništavati malene slavuje koji se u gnijezdima još nisu izlegli? Jako bi ga se kaznilo, jer su kod nas zakonom zaštićeni životi stotina životinja još dok se ne izlegu ili ne okote!

Ako bi netko smatrao da je nerođeni čovjek manje vrijedan nego životinja koja se još nije izlegla ili okotila, to bi značilo da je poremećen.

Koje bi nam još vrijednosti preostale za poštivati, ako ne bismo držali do svetosti i nepovredivosti nježnog, malog, pa i tek začetog ljudskog bića?

Dakle, bez obzira na situaciju, uvjete u okolini, bez obzira na mjesto gdje se dijete nalazi, da li ga želiš ili ne želiš, da li se radi o bolesti majke ili djeteta, nikada ga ne ubij, već ga zavoli i daj mu da živi !

Ne smije se sudjelovati niti u onim dijagnostičkim procedurama, poput rane amniocenteze i raznih drugih testova i analiza koji pomažu u lovu i odstrelu bolesnih.

Ne smije se provoditi seksualni život, odnosno ono što bi moglo predstavljati seksualno uzbuđivanje, prije niti izvan braka kojega blagoslovi dragi Bog i koji je za cijeli život!  Zato treba voditi računa o pristojnosti misli, pogleda, slušanja, razgovora, odijevanja, ponašanja, mjesta gdje se nalazimo i s kime se družimo, kako bi sve bilo u čistoći, bez grijeha.

U slučaju opravdanih razloga odgađanja začeća, postoji „ekološko“ rješenje, bez grijeha, a to je suzdržanost u plodne dane. Plodni i neplodni dani se danas mogu pouzdano otkriti i u slučaju nepravilnih ciklusa, uz pomoć prirodnih metoda kao što su Billingsova i simpto-termička.

Katolički svećenici su uvijek pripravni primiti one koji im se obraćaju za savjet i pomoći onima koji su u blatu grijeha, da se kroz Sv. Sakrament Ispovijedi pomire s Bogom.

 

 Autor teksta: Antun Lisec dr. med.

24,228 total views, 4 views today

Facebook Comments

Admin

0 Comments

No comments!

There are no comments yet, but you can be first to comment this article.

Leave reply

<

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

%d blogeri kao ovaj: