DENZEL WASHINGTON – Svima nam nedostaje milosti iako nam je dana u izobilju. (VIDEO)

2

Kada počnete razmišljati o svim stvarima za koje morate zahvaliti, trebat će vam za to cijeli jedan dan”

Molim se da svaku večer stavite svoje cipele duboko ispod kreveta, tako da ujutro morate kleknuti da ih pronađete. Kada ste već tamo, zahvalite Bogu za milost i razumijevanje.

Čovjek koji je zaradio milijune progovorio je i o tome kako materijalizam može uništiti umjetnika.

“Da, blagoslovljen sam. Ali, ne mogu te milijune ponijeti sa sobom. Nikada nećete vidjeti kamion za preseljavanje iza pogrebnog vozila. Nije riječ o tome što imate, nego kako koristite ono što imate. A svi imamo različite darove. Upotrijebite te darove, dijelite ih s drugima, to je ono važno. A ne što vozite, ne privatni zrakoplov, ne kuća koju ste kupili mami. Ali, ako možete kupite kuću mami”, našalio se Washington.

“Sve što imam dobio sam po njegovoj milosti. To je dar… Ja sam mu često okretao leđa, ali on je ostajao sa mnom“

Dok ste na koljenima, zahvalite. Za milost, za razumijevanje, za mudrost, za svoje roditelje, za Božju ljubav, za poniznost i mir, za napredak. Recite mu unaprijed hvala za ono što je već vaše… Istinska težnja za bilo čim dobrim u vašem srcu Božji je dokaz kojeg vam je poslao i koji dokazuje da je to već vaše… I kada to što želite dobijete, pogledajte oko sebe i pomozite nekom”, poručio je Washington, ponavljajući ono što je već naglašavao u ranijim istupima– stav zahvalnosti pred Bogom je presudan za ispunjen život.

 

Portal: Rastimo u vjeri

793 total views, 2 views today

Admin

0 Comments

No comments!

There are no comments yet, but you can be first to comment this article.

Leave reply

<

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

%d blogeri kao ovaj: