ČUDA PADRE PIJA: PADRE PIO ČITA LJUDSKA SRCA U ISPOVIJEDI

14285507_10210778453045533_983437570_o

Otac Pasquale Cattaneo nam također daje svjedočanstvo koje nam pokazuje sposobnost Padre Pija da čita ljudska srca. Otac Cattaneo je dobio dozvolu od svojih nadređenih da posjeti San Giovanni Rotondo i pođe na ispovijed kod Padre Pija. Tijekom vožnje autobusa se pripremio dobrim ispitom savjesti da bude spreman iskreno ispovjediti sve svoje grijehe. Uz pomoć  Duha Svetoga je pogledao u svaki kutak svoje duše, te je napravio nova obećanja oko toga što treba učiniti. Međutim, kako je autobus koji je išao u Gargano bio pred kraj puta i grad se već nazirao, završio je ispit zbunjeno razmišljajući: “Duhovni život se nekad čini kao penjanje po staklu.

Kad je došao u samostan, otišao je u sakristiju i rekao fratru koji je pomagao s ispovjedima da se došao ispovjediti kod Padre Pija i strpljivo čekao svoj red. Kad je došao na red, ušao je u ispovjedaonicu, pozdravio je Padre Pija i ispovjedio se. Nakon što je ispovjedio svoje pogreške, Padre Pio ga je odriješio. Zatim se ustao, sretan jer je učinio iskrenu ispovijed, te se još jednom okrenuo i pogledao Oca – Padre Pio mu se nasmiješio i sa zabavljenim izrazom lica namjerno rekao: “ Znači, duhovni život se čini kao penjanje po staklu?”

14459107_10210863076241060_863593079_n

Otac Pasquale je bio zapanjen i nije mogao izustiti ni jednu riječ, ali je od tog trenutka bio u potpunosti siguran da je Padre Pio bio prosvijetljen od Duha Svetoga da vodi duše.

Tako je jedna vrlo neobična istina o Padre Piju ta da je on mogao u nekim trenucima znati što su mislila njegova duhovna djeca, bez da su oni njemu išta objašnjavali.

(Svjedočanstvo Oca Pasqualea Cattanea, Fiera di Primiero, Italy, July 31,1988)

Preuzeto sa: http://catholicsay.com/the-little-known-stories-of-st-padre-pio/

Preveo: Brat Ivan 

3,943 total views, 0 views today

(Visited 1.676 times, 1 visits today)
Admin

0 Comments

No comments!

There are no comments yet, but you can be first to comment this article.

Leave reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*