Borovo proizvodi nove tenisice za Susret hrvatske katoličke mladeži u Vukovaru

O čemu je riječ!?

Ove godine Susret hrvatske katoličke mladeži održava se u Đakovačko-osječkoj nadbiskupiji i u gradu Vukovaru. Želimo da vam ovaj susret doista bude poseban, ne samo u sjećanjima nego i kroz uspomenu koju ćete moći svakodnevno upotrijebiti. Stoga je u suradnji s vukovarskom tvornicom Borovo dizajnirana posebna Startas tenisica za mlade koji će biti na Susretu, ali također i za one koji iz raznih razloga neće moći doći.

Je li ovo nešto više od same kupnje tenisica?

Naravno!

Kupnjom ove tenisice nećete samo dobiti trajnu i lijepu uspomenu na ovaj događaj, nego ćete i pomoći gradu Vukovaru. Tenisicu izrađuje tvornica Borovo, koja zapošljava mnoge Vukovarce i na ovaj način želimo promovirati gospodarski rast grada Vukovara.

Pomoć za bolnicu u Vukovaru

Startasica za tebe!

Ukoliko želiš i ti imati Startasicu sa ovoga susreta, podrži ovu inicijativu svojim pledgeom. Potrebno je skupiti najmanje 1,000 narudžbi do kraja veljače kako bi mogli krenuti u izradu ove tenisice. Možete naručiti mušku verziju (plava sa crvenim logom) i žensku verziju (crvena s plavim logom).

Tako mladi imaju priliku dobiti jedinstvenu uspomenu na Susret hrvatske katoličke mladeži u Vukovaru, a isto tako i pomoći Gradu-heroju kako bi budućnost bila bolja,

piše na stranicama HBK.

1,908 total views, 4 views today

Facebook Comments

Admin

0 Comments

No comments!

There are no comments yet, but you can be first to comment this article.

Leave reply

<

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

%d blogeri kao ovaj: