Bog te ne stvara za minimum!

Bog te ne stvara za minimum, za mrvice života, Bog te stvara za njegovu puninu.

Da otvoriš svoje ruke i srce i kreneš u svijet, bez obzira što postoje bezbrojne mogućnosti da budeš izigran, prevaren, ismijan i izdan. Bog te stvara za maksimum, da iskoristiš sve svoje talente, da pokažeš sve svoje mogućnosti, da živiš život u izobilju otvoren potrebama svoje braće i sestara, a ne u povlačenju u sebe, u zatvorenosti za ljubav.

Bog te ne stvara za minimum, Bog te stvara da se ne bojiš poteškoća i zapreka, da ih shvatiš kao izazov koji te vodi naprijed i pomaže ti da otkriješ snagu, da razviješ strpljivost, da izgradiš pouzdanje u druge i sebe, a prije svega u Njega.  Bog te ne stvara za minimum, Bog ti daje svaki novi dan da dadeš nešto više od sebe, da kreneš u njega radosnije, da se više približiš svojim bližnjima, prepoznajući u njima one koje ti Bog šalje.

Bog te ne stvara za minimum, stvara te da pustiš ono što je prošlo, i da prihvatiš ono što dolazi.  Bog te poziva da širiš ljubav i istinu, ono što ovome svijetu koji je naučio živjeti u lažima i želji za osvetom tako snažno treba. Bog te ne stvara za minimum, Bog ima za tebe plan kojim trebaš donijeti promjenu u ovaj svijet, plan da doneseš mir onima koji ga trebaju, radost onima koji žive bez nje, i nadu onima koji su je izgubili.

Bog te ne stvara za minimum, Bogu si potreban za velike stvari. Ali prvo moraš ostaviti svoju lađu žalu i krenuti u neizvjesno, krenuti za Onim koji je sam put, istina i život. Snaga za koju misliš da ti nedostaje doći će čim se osloniš na njega i čim povjeruješ u njegova obećanja. Samo pobjedi svoj strah i kreni u novi dan sa saznanjem da će ti Bog dati sve što ti treba samo ako se osloniš na njega i povjeruješ njemu.

 

Autor: Mario Žuvela

1,104 total views, 2 views today

Admin

0 Comments

No comments!

There are no comments yet, but you can be first to comment this article.

Leave reply

<

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

%d blogeri kao ovaj: